+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Csoportos tanfolyamok

beszélni akarok

Várjuk a jelentkezésedet az alábbi tanfolyamainkra! Bármikor elkezdheted! Vegyél részt egy ingyenes próbaórán és nézd meg, milyen is az a London Style!

SUMMER CAMP - NYÁRI INTENZÍV ANGOL TÁBOR felnőtteknek

Munka után vagy napközben. 40 órás beszédkészség fejlesztő interaktív felnőtt tábor sütéssel-főzéssel színjátszással egybekötve.
A helyszínről az időjárás függvényében döntünk. Biztosan lesznek órák a nyelviskola épületében, de valószínű, hogy a szabadba is kimegyünk.
A táborba munka mellett is lehet járni. Aki emlékszik a régi londonstyle-os intenzívekre, az pontosan tudja, hogy a második héten már akár angolul is álmodott.. 😉 És ez nem vicc!
Turbózd fel magad a nyár elején, hogy magabiztosan menj neki a nyaralásnak! Ne függj másoktól, Neked is sikerül megoldani az utazással kapcsolatos ügyeket.
Ha pedig haladó szinten vagy, akkor itt az ideje a szép, kiművelt, színes-szagos kifejezésmódnak! Találd meg végre a megfelelő
kifejezést, akkor amikor épp szükséged van rá! Ehhez sok gyakorlás kell és persze történet mesélés, mert így rögzül minden a leginkább. Meg tevékenység közben. Ezért tartunk interaktív órákat akár a konyhában, teraszon, fagyizóban, de még a városi kavalkádban is.
 
Ha felkeltettük érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet. Ez még nem minősül beiratkozásnak, de kapcsolatfelvételnek igen. Kezdjünk el beszélgetni és nézzük meg, hogy tudunk segíteni Neked elérni a céljaidat és MEGSZÓLALJ végre angolul vagy épp AZT MONDD OTT, AKKOR ÉS ÚGY, AHOGY AZT TE AKAROD!

 

 
 

 

 

 

 

 


  Angol tanfolyamok hétvégén

2naposs 2napos cim

Havi 2-3 teljes nap és egy év múlva folyamatosan beszélsz angolul vagy akár németül!

Bővebben: hétvégi intenzív nyelvtanfolyamok

 


 

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012