+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Nyelvtudás = Új karrier, Új kapcsolatok, Új lehetőségek

 

learnandsmilemanMár évek óta ott van a fejedben, hogy nyelvet kellene tanulni, sőt!

Hol lehetnél már, ha folyékonyan kommunikálnál angolul vagy akár németül!

  • szégyenkezel, mikor külföldön vagy, hogy nem tudsz megszólalni
  • minden szuper álláslehetőségnél feltétel a legalább kommunikációs szintű nyelvtudás
  • remek üzleti kapcsolatok hiúsulnak meg amiatt, hogy nem Te tudsz a partnerrel tárgyalni
  • egykor egész jól beszéltél, de másképp alakult az életed, nem kellett használni, és bizony „elaludt” a nyelv, látszólag elfelejtetted...
  • új barátokat, esetleg társas kapcsolatot keresel, de a nyelvtudás hiánya akadály
  • lemaradsz a legújabb Téged érintő információkról, melyeket úgyis mindig CSAK ANGOLUL lehet elérni először! Legyen ez szakmai anyag, az érdeklődési körödnek megfelelő téma, esetleg egy új üzleti ötlet, amit mások meglovagolnak és adaptálják a magyar valóságra, ebből jó bevételi lehetőséget teremtve maguknak. Csak azért, mert ők tudnak angolul!

 Már 1995-ben arra esküdtünk fel, hogy MEGTANULSZ BESZÉLNI! Méghozzá görcsök nélkül, magabiztosan! Kérdezz bárkit, aki nálunk tanult az elmúlt 24 évben – milyen lehetőségeik adódtak?

 london style fooldal

Mikor szánod rá magad, hogy nekiállj vagy éppen felfrissítsd a nyelvtudásod?

ANGOLUL TUDNI KELL! Ez ma már nem kérdés. NÉMETÜL meg rendkívül hasznos. ÚJ álláshoz juttat és NEM CSAK ALANTAS munkát tudsz elvállalni!Így több pénzed is lesz.

Mitől működik?

A legfontosabb nekünk, hogy sikerélményed legyen már az első órán! Örömmel gyere, nevess sokat, legyél rákényszerítve, hogy csak angolul vagy németül beszélj! Sokat ismételsz, és még többet gyakorolsz, szinte játszva tanulsz.

Kiváló és ÁLLANDÓ szakemberektől tanulsz, akik IMÁDJÁK, amit csinálnak és folyamatosan képezik magukat, s ráadásul most is tanulnak idegen nyelveket!

Nem unatkozol, nem kell várni, hogy rád kerüljön a sor, 100 % beszédgaranciát kapsz!

Meglepetés is van!

Használhatod abszolút hatékony és már 8 éve tesztelt nyelvtanulási módszerünket is. ALSZOL is, TANULSZ is s közben AKTÍV is maradsz!

Pozitív “utóhatása” is van: csökken a stressz, javul a memóriád, az alvásminőséged, a mentális teljesítőképességed, képes vagy akár egy teljes nap koncentrálni. Kell ennél több? BÍZZ BENNÜNK, DE TESZTELJ IS MINKET! Mikor leszel a vendégünk?

Többet megtudnál a módszerről? Szeretnéd tudni, hogyan fog ez Neked is sikerülni? REGISZTRÁLJ ITT és máris bővebb információt küldünk a módszerről!

Ezen kívül megajándékozunk egy azonnal használható hanganyaggal, amit magaddal vihetsz már az idei nyaralásra!

 Mit garantálunk neked?

Anyanyelvi környezetben érzed magad


Az órák az első perctől kezdve idegen nyelven folynak.  Egy idegen nyelvet csak egy idegen nyelven lehet megérteni! A logikát kis fáziskéséssel fedezik fel a tanulók, ám ez az élmény sokkal hatékonyabb, mint a fordítós módszer.

Magabiztosan használod a nyelvet


Már az első hetekben meg tanulsz szavakat magyarázni, körülírni, így bármilyen helyzetbe kerülsz, nem esel kétségbe. A nyelvtanulás minél korábbi szakaszában sikerélményed lesz, és ezáltal magabiztosan kezded alkalmazni a nyelvet írásban és szóban.

 ls szofelho2

Minősített nyelviskola előnyeit


A NYESZE Q minősítése jelenleg az egyetlen olyan független szakmai minősítési rendszer, amely nem pusztán dokumentumok alapján, hanem mindenre--a tanárok munkájától az ügyfélszolgálati tevékenységig--kiterjedő közvetlen ellenőrzést magában foglaló minősítési eljárás keretében bírálja el az adott nyelviskola működését.

Használható nyelvtudásod lesz

Szavak helyett kifejezéseket és komplett szövegeket gyakorolunk. Szituációk segítségével aktív részvételre és gondolkodásra ösztönzünk. A nyelvtant is beszéd-centrikusan és rávezetéssel tanítjuk és gyakoroljuk.

 

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012