+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

nincs ido

 

 

Mi van, ha van egy 17 éve működő megoldásunk? 

Havi 2 teljes nap és egy év múlva folyamatosan beszélsz angolul vagy akár németül!

 

2napos web 2Erre 100 % beszédgaranciát kapsz!

intenzivx ötször hatékonyabb, mint a magánóra és pont a felébe kerül

intenzivx sokkal élvezetesebb órákon veszel részt

intenzivx végig motivált maradsz valamint erősödik a kapcsolati tőkéd

intenzivx gyorsabban érsz célba, mint az egyéni tanulásnál

intenzivx könnyedén beillesztheted az életedbe, nem kell heti több alkalommal egy csoporthoz alkalmazkodni

intenzivx ingyenes, tanulást segítő hanganyagokat is kapsz és megtanulsz hatékonyan tanulni

intenzivx rá leszel kényszerítve, hogy megszólalj – csak angolul vagy németül beszélünk!

 

 

 

Hiányzik még valami a listából? Mi a London Style-ban 22 éve tanítunk benneteket idegen nyelvekre. A tanárok 80%-a már 15-17 éve együtt van s azon munkálkodik, hogy Te biztosan és magabiztosan megszólalj! Mi is tanulunk idegen nyelveket. Tudjuk, milyen nehéz néha és vannak hullámvölgyek. Azt is tudjuk azonban, hogy a világ legjobb dolga nyelveket tudni, de még jobb külföldiekkel ismerkedni, új kapcsolatokra szert tenni! Hol lehetnél már, ha folyékonyan tudnál angolul? Nem késő!! SOHA nem késő csak KEZDD MÁR EL! Most itt a kiváló alkalom. Új év, új álmok, új tervek. Lendülj be! Most már tényleg ne halogasd!
Lehet, hogy Te is egyike vagy azoknak, akik szeretnének használható nyelvtudàsra szert tenni, de nincs időd vagy nem tudsz egy csoporthoz alkalmazkodni, heti 2-3 alkalommal jelen lenni. Ezért elövettük régi, bevált módszerünket, amit eddig a lakossági tanfolyamokon SOHA NEM hirdettünk! Ez igazi kuriózumnak számít s ha szükséged van a nyelvre s eredményt akarsz, akkor arra bíztatlak, NE HALOGASD TOVÁBB! Vágj bele, kezdd el és csak pozitív élményed, SŐT SIKERÉLMÉNYED lesz, ha itt tanulsz!
Komolyan, az a legfőbb vágyunk, hogy neked sikert okozzunk, mert ez fa a tűzre, mi is ettől lobbanunk lángra, mert így van értelme a munkánknak. Neked meg kizárólag hasznod származik mindabból, amit itt tanulsz. Egy új ember leszel. Új lehetőségeid támadnak, új kapcsolataid születnek és minőségileg változik majd az életed. Akarsz változtatni az életminőségeden? Kész vagy arra, hogy befogadd, magadévá tedd a tudást? Ezt SOHA NEM VEHETI EL TŐLED SENKI! Mindig a tied lesz és csak gyarapíthatod.

 

Nem is kérek tőled 2 szombatot, csak egyet... vagy egy hétvégét havonta. Akkor is meglesz! Meg fog történni a csoda! Veled is. Bízz bennem, bízz bennünk! Elkötelezett tanárok vagyunk és tapasztaltak.

Április 22-én kezdtünk. A kezdő (Beginner), a kezdő-haladó (Elementary II.) és a haladó (Intermediate) tanfolyamunk is ekkor indult. Tanáraink:

 

Kezdö: Bácskai Zsuzsa

20170421 131835

20170421 131819Elementary: Seregélyes Nóra

Haladó: Orbán Gábor - Bácskai Zsuzsa

A haladó csoportban régi kedves anyanyelvi tanárunk, Rob Fenlon is tanít.

 

 

 

 

  • 60 órás modul
  • Tandíj
  • Ütemterv
  • Hétköznap
Az első egy 60 órás modul, melynek díja 90.000 Ft, ez már a tananyagot is tartalmazza. Bónuszként pedig teljesen egyedülálló módon kiegészítjük az AVS (audio-vizuális-stimuláció) rendszerünkkel, mellyel még hatékonyabban fogsz tudni fejlődni és hamarabb célba érsz. Ezt nem ajánljuk fel mindenkinek, csak azoknak akik erre a "ritkán, de intenzíven" képzésformára jelentkeznek. Olyan eredményt lehet vele elérni, ami számodra is meglepő lesz! Szinte minden megragad, amit tanulsz majd! Ugye érdekel? Kérlek jelentkezz a képzésre! Nem fogod megbánni!
A tandíjat lehetöséged van az alábbi módon befizetni: 1) egy összegben, melyre most rendhagyó módon 5% kedvezményt adunk-- 85.500 HUF a 90.000 helyett! 2) 2 egyenlö részletben -- 45.000 HUF most, a második részlet a Tanfolyam felénél. 3) 3 részletben egy pici felárral: 32.000 HUF
A tanfolyam ütemtervét az elsö órán megbeszéljük. Fontos egyeztetni legalább 3 hónapra elöre, hogy mindenkinek alkalmas legyen minden idöpont. Idöbeosztás: 9-17 óráig, közben 1 óra ebédszünet. A képzés egy AVS théta programmal fog indulni, ami 25 perc "alva tanulás"-t jelent, majd ezt követi a pörgös angol óra. Zárásként pedig egy 20 perces Alpha program fut le a relax szobában, ami által megemeljük a béta-endorfin szintet a szervezetben, mely felelös a hosszù távú memóriáért. Mindent megkapsz, ami sikeredet szolgálja.
Nem szeretnéd feláldozni a hétvégédet? Heti egy délelött 1*5 órában 8.30-12.45-ig vagy egy délután 17.00-21.00-ig szintén szervezünk képzéseket. Akár konkrét célod van, akár szintfenntartást szeretnél, mert már sokat felejtettél, örömmel látunk.

London Style

Székesfehérváron 1995 óta működő minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

Hétfőtől Szerdáig: 10:00-16:00
Csütörtök:  10:00-18:00
Péntek: szünnap

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012