+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Módszertan

Hallgatóink a London Style Nyelviskola tanáraitól a következőket várhatják el:

01 Legfőbb célunk a nyelvtanulónak sikerélményt okozni.

02 Az órák az első pillanattól kezdve az adott idegen nyelven folynak.

03 Hallgatóinkat aktív részvételre és gondolkodásra ösztönözzük. Rávezetéssel segítünk a megértésben ahelyett, hogy instant válaszokat adjunk. Így fejlesztjük a nyelvtanulók tanulási képességeit.

04 A szókincsbővítés olvasmányokon, filmeken, audio anyagokon és „brainstorming” segítségével történik. Szavak helyett kifejezéseket és komplett szöveget tartalmát gyakoroljuk be. Ezek aktivizálása is szövegkörnyezetben, szituációban történik.

05 A nyelvtant is beszéd-centrikusan és rávezetéssel tanítjuk és gyakoroltatjuk, nem pedig az olvasok-fordítok módszerrel. Egy idegen nyelvet csak egy idegen nyelven lehet megérteni, a logikát kis fáziskéséssel fedezik fel a tanulók, ám ez az élmény sokkal hatékonyabb, mint a fordítós módszer. Kéthavi rendszerességgel illetve szükség szerint gyakrabban ismétlünk is, a tempót pedig igyekszünk hallgatóink képességeihez igazítani.

06 Célunk, hogy a nyelvtanuló a nyelvtanulás minél korábbi szakaszában sikerélményt élhessen át, és ezáltal magabiztosan kezdje alkalmazni a nyelvet írásban és szóban.

07 Hallgatóink görcsök nélkül tanulnak, a nyelvet egyre magabiztosabban használják, hiszen az első hetekben meg tanulnak szót magyarázni, körülírni, így bármilyen helyzetbe kerülnek, nem esnek kétségbe a megértés miatt.

08 A gyakorlás mennyisége legalább 60% az órán. Tanár-nyelvtanuló beszédaránya pedig 30-70%

 

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012