+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

10 érv, hogy miért az LS

01 Minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk.

Az iskola megalakulása óta a minőségi nyelvoktatás elkötelezett hívei vagyunk. Ennek megfelelően csatlakoztunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületéhez 2000-ben. Az egyesület független minősítő bizottsága 2006-ban tanúsította a nyelviskolát, így elnyertük az Ajánlott és Minősített Nyelviskola címet. Ez az egyetlen szakmai minőségbiztosítási rendszer a nyelvoktatásban ahol a fő hangsúly a tanórák minőségére tevődik: kommunikatív nyelvoktatás, célnyelven történő óravezetés, tanár-diák beszédarány, négy alapkészség együttes fejlesztése a tanulók igényeinek és céljainak figyelembe vételével.

02 Minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Nyelviskolánk megalakulása óta elkötelezett híve a folyamatos szakmai fejlődésnek. Minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melyet legalább 2 évente államilag is elismert külső minőségbiztosító szervezettel auditáltatunk. Képzéseink sikeres megvalósulását bankgarancia is védi. Felnőttképzési bevételünk, a jogszabályok által meghatározott részét évről-évre, kifejezetten e célból elkülönítjük. Tanulóink elégedettségét kérdőív segítségével folyamatosan mérjük, ezzel is segítenek magas színvonalú oktatásunk fenntartásában. Minőségpolitikánkról itt olvashatsz.

 

03 Felnőttképzési engedéllyel rendelkezünk.

Az felnőttképzési engedély hatálya alatt megvalósított angol és német nyelvi képzéseink áfa-mentesek. A tanfolyami kínálatunknál külön szerepelnek azok a képzések, melyeket engedélyezett képzésként valósítunk meg, és külön az áfa-köteles képzéseink. Engedély számunk:E-000103/2014. 1995 óta veszünk részt a felnőttoktatásban több ezer hallgató vitte s viszi mindenfelé jóhírünket.

04 Akkreditált nyelvvizsgahely vagyunk.

Nyelviskolánk államilag akkreditált nyelvvizsgahely feltételeinkek megfelel, így tanulóink házon belül nyelvvizsgát tehetnek. Három államilag elismert nyelvvizsga rendszer akkreditált nyelvvizsga helye vagyunk: Euroexam, ÖSD, Zöld Út.

05 Fontosnak tartjuk a szintfelmérést.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő szintű csoportban tanulj! A lakossági csoportjainkba írásbeli és szóbeli szintfelmérést követően lehet jelentkezni. Ekkor választjuk ki a számodra megfelelő szintű nyelvtanfolyamot. Ezt követően egy ingyenes próbaórán vehetsz részt, hogy eldöntsd, szeretnél-e csatlakozni. Célunk, hogy a csoporton belüli egységes tudásszintet megteremtsük, a szintkülönbségekből fakadó frusztrációt pedig a minimumra csökkentsük. Szintrendszerünkről itt olvashatsz bővebben.

06 Módszertanunk több, mint 20 éve bizonyítja sikerességét.

Az órák az első pillanattól kezdve az adott idegen nyelven folynak. A mindennapi életből merített élethelyzetekben, szituációkban tanulsz. A négy alapkészséged (beszéd, szövegértés, írás, olvasás) megfelelő egyensúlyban fejlődik. Aktív részese vagy az órának, mely gondolkodásra ösztönöz. A nyelvtant is beszéd-centrikusan tanulod és gyakorolod. Módszereinkkel az aktív nyelvtudásod fejlődik, illetve a meglevő passzív ismereteid aktívvá válnak. A nyelvtanulás minél korábbi szakaszában sikerélményed lesz, és ezáltal magabiztosan kezded alkalmazni a nyelvet írásban és szóban. Módszereink elősegítik az aktív nyelvtudás fejlődését, illetve a meglévő passzív ismeretek aktívvá válását. Módszertanunkkal itt ismerkedhetsz meg bővebben.

07 Minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk.

08 Minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk.

09 Minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk.

10 Minősített és ajánlott nyelviskola vagyunk.

 

Hallgatói elégedettségmérés eredményei

 

A felnőttképzési engedély alapján képzéseket folytató intézményként honlapunkon közzétesszük  a  képzési  tevékenységünkre  vonatkozó  naprakész, objektív mennyiségi és minőségi információkat. 2016.01.01.- 2016.12.31. közötti engedélyezett tanfolyamokról az elégedettségmérés összesítése:
 
 
a képzések oktatóival
96%
a képzésekhez biztosított tananyagok színvonalával
92%
az ellenőrzésre alkalmazott módszerekkel
94%
az infrastrukturális feltételekkel
91%
a képzés megszervezésével
90%
az ügyfélszolgálattal
92%
a képzéssel összességében
93%
 
 
2016.01.01.- 2016.12.31. közötti engedélyezett tanfolyamokról hallgatóink tanulmányi eredményeinek összesítése:
 
szóbeli eredmények
72%
írásbeli eredmények
70%

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

 Események kezdete előtt egy órával, illetve telefonos egyeztetés után.

Nyilvántartási szám:

B/2020/009175 n

 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012