+ 70-408-3100 | info@londonstyle.hu

London Style - Learn & Smile 

Euroexam

A 100%-ban valós nyelvhasználatot mérő vizsga

EuroExam INTERNATIONALE LOGO

 

 

Mit érdemes tudnod az Euroexam nyelvvizsgáról?

Akkreditált vizsganyelvek: angol, német (B1, B2, C1 - egy- és kétnyelvű) - Általános, Üzleti és Academic vizsgatípusok 

Az Euroexam B1, B2 valamint C1 szintű angol és német nyelvvizsgái az életszerű, gyakorlati nyelvtudást mérik, nem a nyelvtani tudásodat. Röviden: zéró nyelvtanozás, szótárhasználat bármikor, ráadásul pontosan azzal a nyelvvel találkozol a vizsgákon, ami az utcán is szembejön.

Miért válasszam az Euroexam nyelvvizsgát?

Hogy könnyű-e az Euroexam vizsga? Egy B2-es egynyelvű vizsga délelőttjén kb. 2 óra 15 perc alatt letudod az olvasásértés, íráskészség és hallásértés vizsgarészeket, egy kis szünettel. Nem kétséges, a baráti rövidségű írásbeli részek után a délutáni szóbelin is frissebb mindenki. Ráadásul nem baj, ha elírsz egy betűt vagy véletlen elrontasz egy igeidőt, mert a konkrét nyelvhelyesség mérésnél sokkal gyakorlatiasabb dolgokat nézünk.

Mekkora a nyelvhelyesség szerepe a vizsgán? A vizsgarészek, feladatsorok 100%-ban a hatékony nyelvi kommunikációs készségeiteket mérik. Ennek természetesen része a nyelvhelyesség hatékony alkalmazása is. Vagyis a nyelvhelyesség mint kommunikációs eszköz jelenik meg, de szerepe a Writing vizsgarész értékelésében 1/3 arányt képvisel, a szóbeli (Speaking) részben 20%-ot..

Melyik szintet válasszam?

 • Euroexam B1 - Alapfokú nyelvvizsga

  • Alsó középhaladó szintű nyelvtanulóknak ajánljuk, akik bizonyságot szeretnének nyerni nyelvtudásukról, vagy meg szeretnének ismerkedni a vizsgarendszerrel, gyakorolni szeretnék a vizsgatechnikákat.
  • Az alapfokú nyelvvizsga kiváló alapozásul szolgál mindazoknak, akik később középfokú nyelvvizsgát szeretnének tenni. Teljesértékű, államilag elismert alapfokú angol és német nyelvvizsga, melyet számos munkahelyen is elfogadnak.
 • Euroexam B2 - Középfokú nyelvvizsga

  • Felső középhaladó szintű nyelvtudással rendelkező tanulóknak ajánljuk, akik a felvételihez, diplomához nélkülözhetetlen középfokú nyelvvizsgaoklevelet kívánnak szerezni.
  • A hazai munkahelyek többségén szintén az Euroexam B2 szintű nyelvtudást, az ezt igazoló középszintű nyelvvizsgát várják el.
 • Euroexam C1 - Felsőfokú nyelvvizsga

  • Felső haladó, vagy akár az anyanyelvi szintű nyelvhasználatot megcélzó nyelvtanulóknak ajánljuk, akik a legszélesebb körben elismert szintű nyelvtudásról szeretnének oklevelet szerezni.
  • Az Euroexam C1 felsőfokú nyelvvizsga maximális pontszámot jelent a hazai egyetemi felvételiken, de általában ezt követelhetik meg külföldi tanulmányokhoz is. Munkahelyeken idehaza és külföldön széles körben elfogadják.
 • 1

 Melyik nyelvvizsgatípust válasszam?

 • Általános angol és német Euroexam vizsgára van szükséged a felvételiken a plusszpontokért, és a legtöbb egyetemen, főiskolán az államvizsgához.
 • Több intézmény viszont a diploma feltételeként a szaknyelvi vizsga megszerzését írja elő. Ha neked is angol üzleti szaknyelvi vizsgára van szükséged, akkor az EuroPro nyelvvizsgát válaszd.
 • Az általános és szakmai nyelvvizsgák mellett az Euroexam azokra a vizsgázókra is gondolt, akik nyelvtudásukat kifejezetten a felsőoktatásban szeretnék hasznosítani. A magas presztízsű Euroexam Academic vizsga különösen ajánlott azok számára, akik angol nyelvű képzésen terveznek továbbtanulni itthon vagy külföldön.

 

Ingyenes Euroexam próbavizsgát tehetsz országszerte, egész márciusban!

Az 50 perces írásbeli és a szóbeli próbanyelvvizsga most turnéra indul! Angol és német nyelvből, B1, B2 és C1 szinteken, angol üzleti B2 valamint a vadonatúj Academic C1 szinten több budapesti helyszín mellett az ország több nagyvárosában is tét nélkül vizsgázhatsz. Emellett személyre szabott kiértékelést, javaslatokat, azonnali visszajelzést is kaphatsz, amivel hatékonyabbá teheted felkészülésedet az éles vizsgára. 

Kiknek ajánljuk az ingyenes próbavizsgát?

Azoknak, akik...

 • fontolgatják a nyelvvizsgát, de nem tudják, melyik lesz a számukra testhez álló vizsgatípus,
 • már úgy érzik, készen állnak, de még nem biztosak magukban,
 • szeretnék próbára tenni nyelvtudásukat.
 • Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével a március 13.-ai próbavizsgára!
 • Jelentkezési határidő: március 8. (péntek)
 • Március 11-én küldünk e-mailt a beosztásról, hogy tudd mikor fogsz sorra kerülni!

Milyen részekből épül fel a vizsga?

Egy- vagy kétnyelvű vizsga

 • Az Euroexam népszerűségének egyik fontos oka, hogy te magad döntheted el, egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél tenni.
 • Az egynyelvű változat mindenben megegyezik a kétnyelvű vizsgával, de a Mediation/Közvetítés rész hiányzik belőle. Az egy- és kétnyelvű vizsgára jelentkezők az írásbelin és a szóbelin együtt vesznek részt. A közös vizsgarészek pontozása és értékelése is megegyezik.
 • Érdemes azonban a következők ismeretében dönteni: a Mediation/Sprachmittlung (Közvetítés) vizsgarészen a vizsgázók többsége jól, saját átlaga felett teljesít. Így a kétnyelvű vizsga választása - megfelelő felkészüléssel - a többség esetében inkább növeli a sikeres vizsga esélyét. A vizsgára jelentkezéskor kell megjelölnöd, hogy az egy- vagy kétnyelvű változatra szeretnél jelentkezni. 

Az Euroexam vizsgái 4 részből állnak: olvasott szöveg értése, íráskészség, hallott szöveg értése és beszédkészség. Mind a négy vizsgarész a valódi kommunikációs helyzetekre épül, a vizsgázónak a hétköznapi életben használt, gyakorlati nyelvtudását kell alkalmaznia.

Természetesen lehetőséged van külön írásbeli, külön szóbeli vagy komplex nyelvvizsgát tenni.

Mennyibe kerül?

Az angol és német vizsgák díja azonos, beleértve a nemzetközi és akkreditált állami nyelvvizsga bizonyítványt adó általános, valamint az üzleti szaknyelvi EuroPro nyelvvizsgákat is.

Az első sikeres nyelvvizsgád díját visszaigényelheted

Euroexam vizsgadíjak

A vizsgadíj  banki átutalással  fizethető be a London Style Nyelviskola Kft. számlaszámára. Magnetbank: 16200247-10004445-00000000 A jelentkezés a vizsgadíj befizetésétől érvényes. A vizsgadíj tartalmazza a magyar és a nemzetközi bizonyítványok árát is. Az általános nyelvi és az üzleti-szaknyelvi vizsgák díja szintenként azonos.

 

B1 alapfok

B2 középfok

C1 felsőfok

komplex

28.000,-Ft 33.500,-Ft 35.000,-Ft

írásbeli

19.000,-Ft 22.500,-Ft 24.500,-Ft

szóbeli

19.000,-Ft 21.500,-Ft 23.500,-Ft

Vizsgahelyszín

London Style Nyelviskola: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11., tetőtér 32. 14 éves kor betöltését követő évtől vizsgákra bárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy hol tanul, vagy tanult angolul. A jelentkezés a jelentkezési lap online kitöltésével és a vizsgadíj átutalással történő egyidejű befizetésével érvényes.

Készülj velünk!

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok: A hallgatók az előkészítő során vizsgatechnikák elsajátításával, vizsgafeladatok gyakorlásával foglalkoznak. A London Style Nyelviskola nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat indít szakképzett, felkészült tanárokkal.

Az aktuális vizsgafelkészítőnkről ide kattintva olvashatsz bővebben:  vizsgafelkészítő tanfolyamok

Nyelvvizsga előkészítő tréningek:

 • Mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni az Euroexam vizsga feladattípusaival, formai követelményeivel, de nem tudnak felkészítő kurzusokon részt venni. 
 • Részletesen elemezzük és gyakoroljuk az Euroexam vizsga feladatait.
 • Ismertetjük, hogy az adott feladat milyen készséget tesztel.
 • "Exam tips" - ötleteket adunk a sikeres szerepléshez.
 • Felhívjuk a figyelmet a buktatókra.
 • Válaszolunk a vizsgákkal kapcsolatos kérdésekre.

A Villámtréningekről további információért kattints ide: vILLÁMTRÉNINGEK

Segítség a felkészüléshez

Az Euroexam International weboldalán számos segítséget találsz a felkészüléshez. A többi vizsgaközponttal szemben az Euroexamot a számtalan ingyenes online felkészítő támogatás is vonzóvá teszi, amiket a saját igényeidre szabva, ingyenesen vehetsz igénybe a nyelvvizsga felkészülés során. Online fekészítő tréning, személyi edzésterv, tesztek, extra gyakorlófeladatok, vizsgatippek, vizsgaszimulátor, Facebook live a vizsgáztatóval: ez csak néhány az Euroexam International ingyenes online támogatásai közül, amik garantálják számodra a sikert. És persze ott vannak a tesztkönyvek és a felkészítő tankönyvek is. Mindezek hasznos kiegészítői a nyelviskolában tanultaknak 

 

Vizsgajelentkezés

 • 1. Lépés. Tájékozódj a jelentkezési feltételekről! A vizsgákra bárki jelentkezhet, aki a vizsgára jelentkezés naptári évében betölti a 14. életévét, függetlenül attól, hogy hol tanul vagy tanult angolul/németül. 
 • Jelentkezni komplex, külön szóbeli és külön írásbeli vizsgára is lehet (illetve azokat külön ismételni). Fontos, hogy a jelentkezés előtt olvasd el a Vizsgaszabályzatot és a jelentkezéssel kapcsolatos Tudnivalókat. A vizsga részletes időbeosztását a Vizsga menete oldalon tudod megtekinteni.
 • 2. Lépés. Töltsd ki a jelentkezési lapot! A vizsgaközpont honlapján http://www.euroexam.org/  közvetlenül jelentkezhetsz az online űrlap kitöltésével ide kattintva: Online Űrlap kitöltése
 • Amennyiben Székesfehérváron szeretnél vizsgázni, jelöld meg helyszínként Székesfehérvárt! Az űrlap elküldése után nyelviskolánk e-mailen értesít a vizsgadíj befizetésének módjáról.
 • 3. Lépés. A vizsgadíj  banki átutalással  fizethető be a London Style Nyelviskola Magnetbanknál vezetett bankszámlaszámára:
  16200247-10004445 00000000. A vizsgadíj befizetési határideje megegyezik a jelentkezés határidejével. A közlemény rovatba írd, hogy milyen nyelvvizsgára jelentkeztél és tüntesd fel a nevedet is, hogy be tudjunk azonosítani. Amennyiben a számlát a jelentkezési lapon közöltektől eltérő címre szeretnéd kiállíttatni, ezt jelöld kérlek a közlemény rovatban. KÉSZPÉNZES FIZETÉS NEM LEHETSÉGES.

Vizsgaidőpontok

ANGOL

Vizsgatípus

Vizsgaidőpont

Jelentkezési és befizetési  határidő

Euroexam B1

2019. május 04.
2019. december 7.
2019. április 12.
2019. november 15.

Euroexam B2

2019. február 2.

2019. március 9.

2019.április 13.
2019. május 11.

2019. július 20.
2019. szeptember 14.


2019. október 26.

2019. december 7.

2019. január 11.

2019. február 15.

2019. március 22.
2019. április 18.

2019. június 28.
2019. augusztus 23.


2019. október 4.

2019. november 15.

Euroexam C1

2019. február 2.

2019. március 9.

2019. május 4. 

2019. július 20.

2019. szeptember 14.

2019. október 26.

2019. december 7.

2019. január 11.

2019. február 15.

2019. április 12.

2019. június 29.

2019. augusztus 23.

2019. október 4.

2019. november 15.

EuroexamPro B1

2019. március 9.

2019. február 15.

Euroexam Pro B2

2019. május 4.

2019. szeptember 14.

2019. december 7.

2019. április 12.

2019. augusztus 23.

2019. november 15.

Euroexam Pro C1

2019. szeptember 14. 2019. augusztus 23.

 

NÉMET

Vizsgatípus

Vizsgaidőpont

Jelentkezési és befizetési  határidő

Euroexam B1

2019. július 27. 2019. július 5.

Euroexam B2

2019. március 23.
2019. május 4.
2019. július 27.
2019. november 23.
2019. március 1.
2019. április 12.
2019. július 5.
2019. november 4.

Euroexam C1

2019. március 23.
2019. május 4.
2019. november 23.
2019. március 1.
2019. április 12.
2019. november 4.

 

Tudnivalók

 • Csak szóbeli vagy csak írásbeli vizsga esetén nem adunk nemzetközi bizonyítványt.
 • Egy héttel kitoljuk a jelentkezési határidőt, de megszüntetjük a normál és különeljárási határidőt. Jelentkezési határidő: 3 héttel a vizsga időpontja előtt!
 • Egynyelvű vizsga esetén is mindenki hozza magával a saját kétnyelvű szótárát a szóbeli felkészüléshez.
 • A tájékoztató anyagok, minta-feladatsorok és hanganyagok a London Style Nyelviskolában beszerezhetők.
 • A vizsgaidőpontok változásának jogát a Vizsgaközpont fenntartja. 
 • A vizsga pontos helyszínéről és időpontjáról külön értesítést nem küldünk. Ezekről kizárólag az egyéni online fiókban lehet tájékozódni legkorábban a vizsga előtt 10 nappal.

Mikor tudhatom meg az eredményt?

Az eredményt a vizsga után 20 munkanappal nézheted meg az Euroexam International weboldalán a vizsgakód megadásával.

Euroexam nyelvvizsga-információk: http://www.euroexam.org/gyakori-kerdesek

 

 

 

 

London Style

Székesfehérváron 1995 óta a második legrégebbi, de talán az egyetlen igazi, beszédcentrikus nyelviskola vagyunk.

Nyitvatartás

Hétfő: Szünnap

Kedd: 11:00-18:00

Szerda: 10:00-17:00   

Csütörtök:10:00-17:00 

Péntek: Szünnap

 

 

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +36-70-408-3100
 

Hol találsz meg minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, volt Viniczai Cukrászda (ma Lionel). Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012