Ingyenes Angol Szintfelmérő (English Language Placement Test)

Ha már tanultál az adott idegen nyelven, akkor már meglévő csoportjainkba tudsz becsatlakozni. Hogy megállapíthassuk, melyik csoportunk megfelelő számodra (szint és időpont), írásbeli és szóbeli szintfelmérőnket kell elvégezned.


Az egyes szintekhez tartozó bevezető információ után válaszd ki, melyik teszt áll legközelebb nyelvtudásodhoz!

  • FONTOS! A felmérő 50 pontos felelet-választós tesztsorból és egy irányított fogalmazás megírásából áll.
  • Az ehhez szükséges, általunk számított időtartam kb 60 perc. Kérünk, csak akkor kezdj hozzá a munkához, ha elegendő idő áll rendelkezésedre. A teszteredmények különben elvesznek.
  • A fogalmazás megírását azért tartjuk elengedhetetlennek, mert abból tudunk következtetni szóbeli nyelvi képességeidre.
  • Kérünk, egyáltalán ne használj semmilyen segédeszközt!
  • Az írásbeli kijavítása után felkeresünk a szóbeli szintfelmérésre történő időpont egyeztetés céljából. Kizárólag a szóbeli felmérés után kerülhetsz be egy adott csoportba, ahol lehetőséged van egy ingyenes próbaórára.

Elementary
(kezdő-haladó)

Pre-intermediate (középhaladó)

Intermediate
(haladó)

Ha már valaha is tanultál angol nyelvet, akár szervezett formában, akár magánúton, és egy tankönyvcsalád (pl. Headway) első kötetével foglalkoztál, írd meg az alábbi tesztet. Ebből a szintfelmérőből állapítjuk meg azt is, hogy pl. álkezdő vagy-e.
Start >>
Ha egy tankönyvcsalád második kötetéből már tanultál (pl. Headway), vagy angolból érettségiztél, de több évvel ezelőtt, esetleg alapfokú nyelvvizsgát tettél 1-2 éve, de azóta nem gyakoroltad a nyelvet, írd meg az alábbi tesztet.
Start >>
Ha egy tankönyvcsalád harmadik kötetéből már tanultál (pl. Headway), vagy angolból érettségiztél, max. 1 évvel ezelőtt, esetleg középfokú nyelvvizsgát tettél 1-2 éve, de azóta nem gyakoroltad a nyelvet, írd meg az alábbi tesztet.

Start >>

Intermediate high
(középfokra felkészítő)

Upper-intermediate/ Advanced (felsőhaladó)

 
Amennyiben most készülsz középfokú nyelvvizsgára, és vizsgafelkészítő tanfolyamra szeretnél beiratkozni, írd meg ezt a tesztet. Itt kívánjuk megjegyezni a következőt: ahhoz, hogy megfelelő esélyekkel indulj a nyelvvizsgán, teszteredményednek legalább 70%-ot el kell érnie. Ha eredményed a 60%-ot nem éri el, úgy a vizsgafelkészítő tanfolyamra nem áll módunkban felvenni téged.
Start >>
Ha egy tankönyvcsalád harmadik kötetéből már tanultál (pl. Headway), esetleg középfokú nyelvvizsgával rendelkezel, és jelenleg is gyakorlod a nyelvet, vagy nincs nyelvvizsgád, de rendszeresen tárgyalsz / beszélgetsz külföldiekkel, írd meg az alábbi tesztet.
Start >>